Výnimočná lokalita

Modex Residence sa nachádza medzi ulicami Moyzesova a Revolučná v mieste bývalého textilného závodu známym pod menom MODEX. Lukratívnosť polohy bytového komplexu zvyšuje napr. blízka dostupnosť obchodných reťazcov, reštaurácie, pešia dostupnosť historického centra mesta Žilina.

Projekt sa nachádza prakticky v centre mesta, takže v okolí tak nájdete všetko potrebné. Do 5 minút chôdzou sa nachádza zastávka „Štefánikovo námestie“, ktoré je súčasťou hlavného uzla mestskej hromadnej dopravy a premávajú odtiaľ spoje do všetkých častí Žiliny. Mestská hromadná doprava je na území mesta Žiliny zabezpečovaná celoročne 24 hodín denne. Denná premávka sa začína okolo 5:00. Posledné denné spoje vyrážajú z konečných zastávok po 22:00. V ostatnom čase premáva nočná doprava, ktorá je zabezpečovaná nočnou linkou 50. Nočná linka 50 je prevádzkovaná každú noc v čase od 22:00 až do začiatku dennej premávky o 5:00. Na linke sa vykonávajú každú noc 4 páry spojov. Len 11minút chôdzou máte železničnú a autobusovú stanicu.

Do 3 minút chôdzou sa nachádzajú potraviny, kde nájdete základné veci do domácnosti a kuchyne. Pokiaľ by ste tu nenašli to, čo potrebujete, 10 minút chôdzou nájdete Hyper Tesco, drogériu, obchody s oblečením, lekáreň, poštu, elektro a dokonca aj obchod s potrebami pre domáce zvieratká.

Do 13 minút chôdzou nájdete nákupné centrum Aupark kde sídlia okrem obchodov, reštaurácii a pobočiek bánk aj fitness centrum. V podzemných garážach nájdete nabíjaciu stanicu pre svoj elektromobil. V okolí nákupného centra sú situované úrady a inštitúcie, polícia a len 5 min chôdzou od Auparku nájdete Mestské divadlo. V centre je okrem Auparku aj nákupné centrum Mirage, ktoré prináša viac možností ako tráviť svoj voľný čas. Nájdete tu kino, bowling a v letných mesiacoch sa môžete schladiť v bazéne na Mirage pláži. Pre rodičov s deťmi je výhodný detský kútik, ktorý funguje aj ako forma jaslí počas pracovného týždňa.

Veľkou výhodou pre rodiny s deľmi je, že len 7 minút chôdzou sa na ulici Predmestská nachádza materská škola.

Chcete sa dozvedieť viac?

Stretnime sa

Radi Vám bližšie predstavíme unikátny projekt Modex.

Mám záujem o stretnutie